BEGIVENHEDER

maj
1
tirs
Baum und Pferdgarten – op til 30% rabat
maj 1 – maj 31 heldags
Baum und Pferdgarten - op til 30% rabat
Baum & Pferdgarten   Et spændende og anderledes univers i den danske modeverden. Baum und Pferdgarten er et dansk modehus, der blev grundlagt i 1999 af de to designere Rikke Baumgarten og Helle Hestehave. Virksomheden er siden vokset og Baum und Pferdgarten er i dag på markedet i mere end 20 lande verden over. De har en usædvanelig vinkel på mange af deres designs og alligevel kant i deres mix og match.
maj
13
søn
Angulus sko – Nyhed hos os
maj 13 – jun 9 heldags
Det er med stor begejstring, at vi nu kan byde Angulus velkommen her hos Klosterfrøknerne. Angulus har fremstillet den dejligste række af bæredygtige sko til både unge og voksne kvinder: Her er der ekstra fokus på pasformer og komfort for dine fødder, samtidig med at de har udviklet på de forformede sko, til både smarte og ladylike modeller – Prøv selv…..

Historien om det danske skomærke

ANGULUS blev grundlagt tilbage i 1904, af Willy Madsens far som havde et skomageri på Nørrebrogade i København. Willy var skolelærer og gjorde op med de tilspidsede sko børn gik med dengang. De var nemlig både usunde for fødderne og hæmmede naturlig bevægelse. I 1928 vendte Willy op og ned på skobranchen med sine fodformede sko, som han udviklede i samarbejde med læger og fysioterapeuter.
jun
1
fre
Focusuger på Stenströms
jun 1 – jun 30 heldags
Focusuger på Stenströms
Stenstrøms: Den velkendte svenske skjortefabrikant, som havde fokus på herre ekvipering og klassisk tilsnit. Klassisk, kvalitet og komfort i en enhver detalje. Denne filosofi har gjort Stenströms  til en af sveriges mest kendte og vedrenommerede mærker. Den klassiske Stenströms skjorte har end 100 års tradition, håndværk og kvalitet. I tråd med succesen med herre skjorter, var efterspørgslen på modeller til kvinder stor, og derfor har vi i dag en dejlig både bred og varieret kollektion. Foruden de dejlige klassiske skjorter, byder kollektionen også strik i merino uld og cashmere. Silkeprodukterne findes ligeledes i et bredt produktsortiment.
jul
2
man
Masser af Moschino
jul 2 – jul 31 heldags
Masser af Moschino
Moschino – Love og Boutique – Moschino blev grundlagt i 1983 af den italienske Franco Moschino, som havde stort fokus på stærke farver og mange af disse. Han var kendt for at kritisere de traditionelle modeskabere og var kontroversiel i sin fremstilling af sammensætning og farvevalg. Trods hans alt for tidlige død, førtes hans brand videre og har oplevet en renæssance og accept af stærke og skarpe linjer. I dag har de en række kendisser i porteføljen af aftagere: Både Kylie Minogue, Madonna, Lady Gaga og meget andet.
aug
1
ons
Focus på Elise Gug
aug 1 – aug 17 heldags
Focus på Elise Gug
Elise Gug Den danske designer Elise Gug, har bygget sin garderobe op omkring tidløse klassikere og funktionelt design. Hun sværger til tøj i god kvalitet, for det kommer man nu engang længst med. Hun er i dag bosat i Italien, hvorfra hun også nøje udvælger sine metervarer. Hun er tro og loyal mod sit sikre snit og konstruktionerne er altid i utrolig gode pasformer. Farverne er afstemt til de nordiske hudtyper. Omtales ofte som ”den underspillede elegance”