BEGIVENHEDER

jul
2
man
Masser af Moschino
jul 2 – jul 31 heldags
Masser af Moschino
Moschino – Love og Boutique – Moschino blev grundlagt i 1983 af den italienske Franco Moschino, som havde stort fokus på stærke farver og mange af disse. Han var kendt for at kritisere de traditionelle modeskabere og var kontroversiel i sin fremstilling af sammensætning og farvevalg. Trods hans alt for tidlige død, førtes hans brand videre og har oplevet en renæssance og accept af stærke og skarpe linjer. I dag har de en række kendisser i porteføljen af aftagere: Både Kylie Minogue, Madonna, Lady Gaga og meget andet.
aug
1
ons
Focus på Elise Gug
aug 1 – aug 17 heldags
Focus på Elise Gug
Elise Gug Den danske designer Elise Gug, har bygget sin garderobe op omkring tidløse klassikere og funktionelt design. Hun sværger til tøj i god kvalitet, for det kommer man nu engang længst med. Hun er i dag bosat i Italien, hvorfra hun også nøje udvælger sine metervarer. Hun er tro og loyal mod sit sikre snit og konstruktionerne er altid i utrolig gode pasformer. Farverne er afstemt til de nordiske hudtyper. Omtales ofte som ”den underspillede elegance”
aug
18
lør
Focus på Armani Jeans – 10% på alt
aug 18 – aug 31 heldags
Armani Jeans Den verdensberømte designer og modeskaber, der er kendt for eksklusiv fashion, men også casual og klassisk design. Formgivningen er stilren og sikker på verdensmarkedet og appellerer til den modebevidste og uformelle business verden. Frem for alt i høj og ensartet kvalitet, når man taler om kollektion og farver.
sep
1
lør
Focus på Heartmade
sep 1 – sep 29 heldags
Heartmade Julie Fagerholt etablerede sig som designer med sit navn, i et sikkert felt af stilrent og underspillet mode centrum Indledningsvist var mærket fundamentet i et afgrænset område for eksklusiv skræddersyet mode, forbeholdt en mindre privat gruppe af kunder, men Julie Fagerholt besluttede sig for også at skabe en ”ready to wear”- kollektion og høstede stor succes herpå. Hun har bla vundet den prestigefyldte ”Gyldne knap”, ikke mindre end to gange. Hendes kompromisløse design er på en og samme tid romantisk, ekslusivt og sofistikeret. På intet sted er der gået på kompromis med kvalitet og detaljerne i design. Heartmade er i dag kendt for det mest eksklusive af danske designs; Metervarer i højeste kvalitet, franske blonder, avanceredet broderier og luksuriøse detaljer.