PRIVATLIVSPOLITIK

Indsamling af nødvendige personoplysninger og formålet med dette
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker når du foretager et køb på vores website.
For at du kan handle hos Klosterfrøknerne har vi brug for følgende oplysninger:

• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mail adresse


Vi foretager kun registreringen af disse personlige oplysninger med det ene formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Klosterfrk.dk.

Dit samtykke

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor disse oplysninger indsamles. Når du køber varer hos os, vil du ved checkout-siden skulle krydse af i to bokse, hvorved du accepterer vores Handelsbetingelser og Privatlivspolitik.

Opbevaring og sletning af personlige oplysninger

Dine oplysninger opbevares i det tidsrum, der er lovpligtigt i henhold til Bogføringsloven, og vi sletter dem, når det er tilladt.

Vidergivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.


Tredjeparter der opbevarer og behandler oplysninger på vore vegne

chosting.dk– Fungerer som vores webhotel og opbevarer vores backups af websitet.
• Stripe.com – Fungerer som vores betalings gateway. Med andre ord gør de det muligt for vores kunder, at betale med kort på websitet.
• Pakkelabels.dk – Vores udbyder af fragtløsninger, så vi kan levere varen til kunden.



Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@backpackergear.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Dataansvarlig

Den dataansvarlige for Klosterfrøknerne har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.