Tales of Rebels

Tales of Rebels er etableret og startet i 2014 af Camilla Max. Hun havde et ønske om at forhandle luksuriøse high-end produkter. Da Camilla Max bosatte sig i Dubai, blev hun dybt inspireret af den traditionelle abaya, som kvinderne i de Forenede Arabiske Emirater bærer.

Tabels of Rebels og den moderne abaya

Tales of Rebels begyndte derfor at designe eksperimenterende abayaer og i dag har kvinder over hele verden forelsket sig i Tales of Rebels.

Abayaer er traditionelt typisk lange, sorte og kappeagtige, men Tales of Rebels har virkelig formået at vende det traditionelle udtryk til en smuk, elegant og feminin påklædning. Siden er der kommet mange forskellige styles til…..

Lad dig inspirere i dette univers af gudesmukke print i skønne kvaliteter, der kan kombineres på mange måder og give et eksklusivt look.